A húsrészek tisztítása során keletkező hártya, faggyú, hús és inak keveréke.
Azok számára ajánljuk, akik ránk bízzák a döntést ha pörkölthöz való húsról van szó. Kerülhet bele nyak, szegy és lapocka hús egyaránt.
Klasszikus omlós steak, amely a hátszíntől annyiban különbözik, hogy a húsrétegek közé kevés zsírréteg is beszövődik, ez teszi különlegesség és szaftosabbá. Nem igényel pácolást, egyszerűen csak sóval és borssal dörzsöljük be. Serpenyőben, sütőben vagy grillen egyaránt remekül készíthető.
Saját tartású állományunkból sertés és marhahús felhasználásával bükkfán füstölt kolbász! Fűszereken kívül más adalékanyagot nem tartalmaz! 1pár körülbelül 500gramm. Száradás miatt az egységár változhat!
1 szál körülbelül 500gramm. A szalámi marha és sertéshúsból készül. Bükkfán füstölve. Húson és fűszereken kívül mást nem tartalmaz. Az árazás füstölés után 10 nappal történik. Száradás miatt az egységár változhat!
Bemártós (mártogatós chili szósz): Igazi magyaros ízvilágú öntet. Termelői paprika, paradicsom, hagyma és még számtalan hozzávaló ötvözete. Zöldség darabokkal megspékelve. Kimondottan chipsek mellé. Baráti összejövetelek film és meccs nézés mellé. Máriakálnokon a Magyar ízek versenyén bronz minősítést szerzett 2024-ben. 2025-ben a Kárpát-medencei chili versenyen ezüst minősítést szerzett. Erőssége: 5/1-es





Friss, szeletelhető sajt. Nagyon jól eltartható. Oregánó, rozmaring fűszerezéssel.





Sonka, kolbász mellé "kísérőnek", vagy csak magába elcsipegetni, a gyerekeknek tízóraira, uzsonnára.
A medvehagyma kiváló értisztító és vérhigító hatása miatt kedvelt tavaszi növényünk. Medvehagymakrémünket nyersen, erdélyi adalékmentes só hozzáadásával készítjük. Szendvicsek, ételek ízesítésére, valamint pogácsa sütésére ajánljuk a medvehagyma kedvelőinek.





Friss, szeletelhető sajt. Nagyon jól eltartható. Medvehagymával ízesítve.